Skip to main content

Žurnalai arba 2011 atradimai

2011 metai pasibaigė ir jie atnešė atradimų, vieni atradimai didesni, kiti mažesni. Šiandien bloge apie mažesnius atradimus arba apie 2 žurnalus, kuriuos atradau: Pasidarysiu Pats ir Virtuvė.
Pasidarysiu pats žurnalą atradau netikėtai Centriniame knygyne ir iš karto nusipirkau kelis senus numerius. Rimtai vertinti šio žurnalo neišeina, redaktoriaus nuotrauka daug ką pasako tik atvertus žurnalą. Stovi rimtas vyras, kuris ne išpustytas, o tiesiog paprastas žmogus. Paprastas, bet neprastas ir iš karto primentantis namų meistrelį. Šis žurnalas turintis savo žavesio, nors kai kurie straipsniai gal ir neturėtų būti išspausdinti. Šiaip žurnalo šūkis - "Žurnalas nagingiems", čia kaip tarybinis vyras - mašiną suremontuoja, santechniką, elektriką atstoja ir šiaip visų galų meistas tas tarybinis vyras. Turėtų šį žurnalą užssiprenumeruoti sodininkai, sodybininkai ir šiaip meistreiliai :) Perverčiu naują numerį prieš miegą, dažnai neprireikia kito vakaro :)


Antrasis 2011 metų atradimas - Virtuvė. Pernai nusipirkau vieną numerį ir ... iš karto pagaminau 2 rūšis silkes, dar kelis receptus nusižiūrėjau, bet nespėjau pagaminti. Reklamos mažai ir ji dera prie turinio, nuotraukos gražios, receptai kitur nesimetantys, straipsneliai įdomūs. Perverti lapą, pasižiūri į nuotrauką ir kyla noras gaminti - pavojingas žurnalas, gerai, kad ne visi ingridientai šaldytuve tupi :)
Virtuvės sudarytojai gerai padirbėjo, kad tik neprikištų reklamos vietoj turinio :)

Comments

  1. O as kazkaip tos VIRTUVES nezumaciau pas tave. Kur tu ja laikai?

    ReplyDelete
  2. Virtuvės žurnalas migruoja nuo kompo stalo iki teliko, tualeto ir bibliotekos ties lova :)

    ReplyDelete
  3. O kokie straipsniai "Pasidarysiu pats" neturėtų būti išspausdinti?
    Nes jūs rašote: "Šis žurnalas turintis savo žavesio, nors kai kurie straipsniai gal ir neturėtų būti išspausdinti." O kokie?

    ReplyDelete

Post a Comment